Minden esküvő egyedi és emlékezetes nekünk, virágkötőknek és esküvői dekoratőröknek is.

A mennyasszonyi csokor és az esküvői dekoráció teszi fel az „i”-re a pontot, adja meg az esküvő stílusát, meséli el a természet csodálatos nyelvén, színekben, virágokban és érzésekben a pár történetét. Az esküvői, mennyasszonyi csokorra évtizedek múlva is emlékezni fogtok, és valószínűleg a Nagy Napra készül a legtöbb Nő „élete csokra” – ezért kérésre akár tartós selyemvirágból is elkészítem, hogy utána közös otthonotokat díszíthesse.

Fordulj hozzánk bizalommal, konkrét elképzeléseiddel és tanácstalanságoddal egyaránt, ha bemutatkozó képeink alapján úgy érzed, szívesen ránk bíznád a megtisztelő feladatot, hogy életed legfontosabb napját dekoráljuk.

A saját tervezésű és készítésű, bérelhető egzotikus virágfalak, a fényűző kristályos és ledes fénykapu,, fényfüggöny,többféle boldogságkapu, aranyszínű állványok és gyertyatartók, vázák, valmintvintage stílusú kiegészítőik mellett segítünk a menyasszonyi csokor, a dobócsokor, a köszönőcsokrok, a köszönőajádékok,a kitűzők, és a teljeskül- és beltéri dekoráció – például az autó virág dekoráció, a főasztaldísz és az asztaldekoráció, a templomi oltárdísz, a padsorok kompozíciói, az ültetési rendtartó, a székszoknyák, masnik, futók és kasírok–elkészítésében, felhelyezésében egyaránt.

Esküvői dekoráció

A virágokat természetesen minden esetben frissen szerezzük be, a teljes virágkötészeti folyamat alatt szakszerűen, hűtve tároljuk, szeretettel dolgozzuk fel és a legjobb tudásunk szerint tesszük tartóssá, hogy az egész napot, sőt, az azt követő napokat is „kibírják”. Ennek az az oka, hogy éppen olyan fontos számunkra az esküvői virág dekoráció magas minősége, mint Nektek!

Munkáinkról, az elkészült esküvői csokrokról és dekorációkról hivatalos facebook-oldalunkon is folyamatosan kommunikálunk. Legyél Te is mások csodájának a részese, és keress minket bizalommal, hogy saját érzéseidet, életed nagy eseményeit is virágokba önthessük!

Telefon: +36 20 271 7078

Teljes körű, exkluzív rendezvény dekoráció

Rendezvény dekorálása

Rendezvény dekoráció

Sokan kérdezik: természetesen vállaljuk rendezvények teljes körű, tematikus dekorálását is, 1.000 főig, egész Magyarország területén..

Menyasszonyi csokor készítése

Galéria

Örülök, ha Te is kellemes, jó érzéseket vagy éppen örök emlékeket merítesz a munkáimból, akár az itt található, saját virágfalainkról..

Üzletek virág installációja

Üzlet dekoráció

Megtiszteltetés, ha részt vehetünk boltotok, szálláshelyetek személyes arculatának a kialakításában! Legyen olyan egyedi, saját virág..Árajánlat kérés

Megismertem és elfogadtam az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat!
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez.